eivissa_coopera_logo

Enviament de cartes a les escoles agermanades de Nicaragua

La tasca d’Educació Transformadora de la Xarxa de centres del Fons no es queda a les Pitiüses. Cada any s’intercanvien experiències i materials amb les escoles agermanades de la Red de Centros de Cooperación de Nicaragua, situades als municipis de San Lucas i Palacagüina.
Enguany, en el context del projecte PAU I JUSTÍCIA: LA VIDA AL CENTRE i després de dos anys de pandèmia que han dificultat aquests intercanvis, el Fons s’ha proposat revifar la comunicació i enfortir els lligams entre els centres agermanats.
Amb aquesta finalitat, es preparen ara per enviar un munt de cartes que ha escrit l’alumnat de l’illa d’Eivissa per a les escoles de Nicaragua, on parlen en primera persona de la importància de l’amistat a les seves vides.
Del municipi de Vila, han participat en aquesta activitat, les escoles de Can Misses, Sa Joveria i Can Cantó.