eivissa_coopera_logo

El Fons realitza el taller sobre consum conscient i responsable a 4 grups del CEIP Portal Nou

El consum responsable és el tema que es va tractar en els tallers impartits el 20 i 21 de febrer a l’alumnat dels  quatre primers cursos de primària del CEIP Portal Nou.  A través d’una dinàmica de diàleg i intercanvi d’opinions, es va analitzar  el contingut d’una compra per tal de conèixer d’on provenen i en quines condicions ambientals i laborals s’han fabricat diversos productes de consum habitual dels infants. A continuació, a través de diverses fotografies es va reflexionar sobre el funcionament de moltes de les relacions comercials actuals, que enriqueixen una minoria mentre empobreixen la població i l’entorn natural de la major part del món. Finalment, buscàrem alternatives de consum que siguin sostenibles i responsables, amb la participació de cadascun dels grup-classe.