eivissa_coopera_logo

L’alumnat de 3r d’ESO de l’IES Isidor Macabich participa en el taller teatral “A què li diem amor?, que el Fons Pitiús ofereix a secundària. 

Al llarg del mes de març, els tres grups de 3r d’ESO han realitzat aquest taller de dos hores, que tracta les realitats, mites i violències en les relacions amoroses. Mitjançant dinàmiques participatives, debatim entorn de les nostres creences sobre l’amor i les relacions amoroses. Identificam el seu origen cultural i analitzam algunes conseqüències nocives dels mites romàntics i patriarcals sobre l’amor. A continuació, utilitzam el teatre per a recrear situacions de conflicte, control i/o dependència dintre de les relacions amoroses, amb l’objectiu d’identificar-les, detectant la seva vinculació amb les violències de gènere i incidint especialment en com prevenir-les o aturar-les.