eivissa_coopera_logo

Visita de l’escola d’Art d’Eivissa a l’IES Isidor Macabich

L’ escola d’Art d’Eivissa, va presentar el dia 11 d’ Abril a un dels grups de 4 d’ ESO de l’IES Isidor Macabich la campanya «ENFRONT DEL RACISME I LA XENOFÒBIA, ACTUAM!»

L’ Alumnat del cicle formatiu APGI (Assistència al Producte Gràfic Imprés) de l’Escola d’Art, ha elaborat un conjunt de productes gràfics i audiovisuals, format per unes fantàstiques imatges i vídeos per xarxes que constitueixen una valuosa contribució a la campanya antiracista que estem portant a terme.

La iniciativa va sorgir de la necessitat de fer que la campanya arribés també a la població jove: es a dir, que part del contingut fos elaborat per i per joves.  El projecte es va iniciar al Novembre, amb un taller sobre migracions i racisme que el Fons Pitiús varem impartir a l’Escola d’Art.