eivissa_coopera_logo

«El llarg viatge», sessió de contacontes a càrrec de l’Anakrònika, visita al CEIP Can Misses.

«EL LLARG VIATGE», es un contacontes creat per l’Anakrònica per la campanya ENFRONT DEL RACISME I LA XENOFÒBIA, ACTUAM! Ahir va visitar al CEIP Can Misses, on diversos grups van gaudir d’aquesta història.

A la classe dels porquets arriba una nova companya, la Dana, ella no és de color rosa, és blanca! I no és rodoneta, és prima! I té unes llargues banyes al cap… A través de la història de la Dana i la dels altres animals que es va trobant en el seu llarg viatge, ens apropem a la realitat de les persones que es veuen forçades a migrar.

A l’estil de la Rosa Rodamon, els titelles i les màscares de paper, les cançons i un munt de sorpreses amagades dins les seves maletes, ajuden els infants a comprendre la importància de crear un espai comú de convivència que respecti la diversitat i afavoreixi l’enriquiment intercultural.